Sprejer v obci

Až se budou rodiče ptát zastupitelů obce, proč je málo financí na přechody, údržbu, výstavbu, jeden z důležitých argumentů zastupitelstva může bezesporu být, že obec namísto investic do potřebných věcí musí poslední dobou věnovat svůj čas a peníze likvidaci posprejovaných cedulí a dalších objektů někým s opravdu chorou myslí.

Apelujeme na všechny rodiče, podívejte se po věcech svých odrostlých či neodrostlých dítek a pokud někde naleznete cokoliv s nápisem CRAD, je téměř jisté, že se jedná o nedozrálého jedince, který se rozhodl obec posprejovat.

Nápisy CRAD se objevují na sloupech, na cedulích, na starých stavbách a je jich čím dál více. Cedule Milan Šafránek již jednou čistil, nyní je očistíme znovu a budeme je čistit do té doby, než to toho dotyčného přestane bavit. Jsou však místa, kde se tento dementní nápis bude odstraňovat velmi těžko.

Žádáme všechny občany o zvýšenou pozornost a v případě zjištění této činnosti o okamžité informování policie. Jedná se o trestný čin poškozování cizí věci a na základě vyšetřování i u mladších jedinců může být dán podnět státnímu zástupci k zahájení řízení o uložení opatření dítěti mladšímu patnácti let před soudem pro mládež.

Sem tam přijde email.

Čas od času máme touhu něco oznámit nebo pozvat na některou z akcí. Chcete být u toho?

Volba pro Všestary, o.s.

Všestary, Praha - východ IČ: 22846735 volbaprovsestary@email.cz
© 2010 Volba pro Všestary, o.s. Refresh stran 2018.